Yoga med Ane

Har du lenge hatt en tanke om å prøve ut yoga? Men det passer ikke å dra på et yogasenter, eller kanskje det ikke finnes et tilbud der du bor? Kanskje du kvier deg for å gå på et yogastudio eller treningssenter, og da vil yoga hjemme være et godt alternativ.

I over 2 år nå så har jeg fulgt dyktige Ane fra "Yoga med Ane". Først via Youtube, så kjøpte jeg online yogakurset hennes og nå har jeg vært medlem i yogaportalen hennes siden den startet opp høsten 2018. I portalen finner jeg ulike typer yoga alt etter hva jeg ønsker og har behov for. Noen ganger har jeg behov for en mer aktiv yogatype, og andre ganger en mer rolig type. 

Det å ha mulighet til å bestemme når og hvor jeg skal gjøre yoga er veldig viktig for meg. Yogaportalen har vært med meg på ferie både her og der, og den har vært med på jobbreiser. Kjekt å ha den muligheten!

I Ane sin Yogaportal* får du tilgang til over 125 videoer med ulike typer yoga, pust og meditasjon. Hver uke er det i tillegg livesendinger i en lukket gruppe på Facebook der vi lærer mye om hvordan ulike øvelser og bevegelser påvirker kropp og sinn. Og ikke bare det, men jeg har også lært om pusten, meditasjon, eteriske oljer og mer til. Ane er genuint opptatt av at vi mennesker må ta bedre vare på oss selv, og være gode mot oss selv. 

Å gjøre yoga jevnlig kan gi deg: 

  • Mer overskudd og energi
  • Indre ro og avspenning
  • Bedre søvn
  • Bedre fordøyelse 
  • Sterkere og mer fleksibel kropp
  • Muligheten til å sette av tid til bare DEG
  • Mer glede og tilstedeværelse

Er du nysgjerrig og vil teste ut hva det gir deg, så får du første måned til kun kr 10. Deretter kr 179 pr mnd, men ingen bindingstid. Så har du lyst til å sjekke ut om dette er noe for deg, så bruk kode YOGAPORTAL så er det 10 kr for 30 dager. 

PS: velger du å prøve ut yogaportalen, så er faktisk yogakurset for nybegynnere inkludert i medlemskapet nå 😉  

Vil du lese mer om ho Ane og innholdet i portalen, så ta en titt her.

Prøv ut yoga når du vil og hvor du vil

Gratis video:

Har du lyst på en video med øvelser for en god natt søvn, så er kan du klikke her og da blir videoen automatisk lastet ned til mobil/pc. Da kan du se den akkurat når du vil, uten tilgang til internett. Vær obs på at den varer 25 minutter, så den tar noe laringsplass.

Vis knapper
Skjul deleknapper