Hoper klesvasken seg opp?

Hoper klesvasken seg opp

Et tonn med klesvask som venter kan ta energien fra den tøffeste av oss. Så hva skal du gjøre?

Synes du og at klesvasken hoper seg opp hele tiden? At det aldri tar slutt på den? Det siste har du faktisk helt rett i! Og slik må det jo være siden klær blir skitne og vi må ta på oss rene klær. Så klesvasken skal aldri ta slutt og det må vi leve med. Det er akkurat som med mat. Enda vi spiste i går så må vi ha mat idag. 

Så hvorfor er det da så tungt og slitsomt å tenke på den klesvasken, enda vi vet at den vil hele tiden komme igjen og igjen? Her for litt siden så fikk jeg spørsmål om akkurat dette av en journalist. Det fikk meg til å tenke over temaet. For hvorfor gidder vi å bli oppgitt over noen som bare er der, jevnt og trutt? 

Derfor hoper det seg opp…

Og det er der det ligger. Vi gjør det ikke jevnt nok og så hoper klesvasken seg opp for oss. Da får vi følelsen av å miste kontroll og at vi ligger på etterskudd, og det er slitsomt det. Jo, mer slitsomt det er å tenke på, jo tyngre føles jobben. Så utsetter vi eller gjør det halvveis.

Ja, jobben kan være kjedelig, men det må gjøres. Lar vi være å gjøre det så får det en konsekvens som ikke er så artig. 

Så kanskje løsningen for deg er å ha faste dager? Eller å delegere noe av jobben bort? Eller kombinere den med noe gøy? Høre på en podcast for eksempel? 

Artikkelen «Hoper vasken seg opp» kan du lese her på klikk.no. De kjekke tørkeballene jeg forteller om i artikkelen kan du lese mer om her*. Tørkeballene korter ned tørketid i trommel, fjerner statisk elektrisitet og gjør klærne mykere og mindre skrukkete. Mine er fra egen butikk siden jeg jobber som uavhengig konsulent for Norwex.

Skyllemiddel kan du bare droppe når du bruker tørkeballer. Klær blir myke nok uten middel og du sparer penger og miljøet for kjemikalieutslipp. Hvis du vil ha litt godlukt i tøyet – så kan du tilsette for eksempel noen dråper essensiell olje på tørkeballene. 

Hvordan er det med klesvasken hos deg? Har du fått en rutine som gjør det ok, eller er det bare et ork?

Det var ikke bare jeg som bidro i artikkelen, men også Nina fra Rydd bort rotet. Skikkelig artig at vi begynner å bli noen ryddedamer i landet nå! 

Spar miljø og penger ved å bruke tørkeballer av 100% ull

Tørkeballer reduserer tørketid i trommel med ca 25%, fjerner statisk elektrisitet og gjør klærne mykere. Skyllemiddel trenger du ikke så det er penger spart. 

Leave a Comment:

Vis knapper
Skjul deleknapper