Har du husket julegave til deg selv? 

Du har stått på hele dette året. Du har taklet utfordringene som har kommet på løpende bånd. Du har knapt hatt tid til å ta vare på deg selv og hjemmet ditt på den måten du ønsker.


Nå har du ordnet julegave til alle andre, men ingen til deg selv. Det er fort gjort at det blir slik! 


Du fortjener en julegave til deg fra Julenissen. En julegave du kan nyte fra dag 1 og som hjelper deg å skape din egen ryddemagi hjemme hos deg. Du får tilgang i litt over tre måneder til klubben, det vil si ut mars 2021.

* Dette tilbudet er for en tidsbestemt periode og du har fri tilgang til innholdet ut mars - 2021. Etter det avsluttes din tilgang til Ryddemagiklubben automatisk om du ikke gjør noe.  Er du allerede medlem så kan du benytte deg av tilbudet, men du må sende meg en epost slik at jeg kan ordne det for deg manuelt. E-post er hei@ryddemagi.no 

La 2021 bli året du endelig gjør det!

Du har straks lagt bak deg et år som ingen av oss hadde forutsett skulle komme.

Ett år hvor du har sett drømmer og planer bli satt på vent.   

Du har tilbrakt med tid hjemme og hatt planer om å rydde opp og skape gode systemer. Intensjonen var god, men resultatet er du ikke fornøyd med. Rotet er tilbake og det var systemer som ikke fungerte som forventa.

Hvorfor skjer dette alltid meg, tenker du.


Du har ikke gjort noe galt, men du har gjort deg noen erfaringer og hvordan skal du bruke de fremover? 

 Bli med i Ryddemagiklubben og få svar på hvorfor det går galt. Hvorfor rotet kommer krypende tilbake gang etter i gang.

For å rydde opp er så mye mer enn å kvitte seg med litt og lage et system i en skuff etter inspirasjon fra Instagram. 


Ryddereisen 

gjør deg klar mentalt

Bruk romjulen til å gå gjennom videoleksjoner som hjelper deg å forberede deg mentalt. 

Den største jobben er ikke den fysiske prosessen som skjer i rommene, men det er den indre reisen og utviklingen du skal gjennom. 

Finn din stil

En stil passer ikke alle

Du får tilgang til et mini-kurs  som hjelper deg å finne din organiseringsstil. 

Det er nemlig ikke en stil som passer alle. 

Får du ikke systemene hjemme hos deg til å fungere, så er det systemene som er feil. Ikke du. 

Fellesskap og veiledning

sammen er vi sterke

Å rydde opp alene kan være både krevende og tungt. Det er så mye valg å ta, hvem skal du spørre, hvordan skal du gjøre det. 

Kan hende de du bor med ikke skjønner vitsen i det du gjør heller. Klubben gir deg fellesskap og veiledning! 

   Det var en fantastisk åpenbaring å finne ut hvilket organiseringsinstype jeg er.    

Jeg har lært så mye av å være medlem her i Ryddemagiklubben! Det var en fantastisk åpenbaring å finne ut hvilket organiseringsinstype jeg er. Nå forstår jeg mye mer av hvorfor jeg havner i de mønstrene jeg gjør, og hva jeg trenger for å endre vaner. Ikke minst har kjøkkenutfordringen denne uka fått meg til å innse at å gjøre én oppgave hver dag er jo veldig lurt! Fantastisk bra sted dette, tusen takk for alt du deler av kunnskap og innsikter 🌷

Helene Nilsen, firebarnsmor og selvstendig næringsdrivende innen strikkedesign. 

Dette får du i RyddemagiKlubben 

Hver måned  et det et nytt tema som får fokus. Månedens tema presenteres i video, men du får den også som lydfil og pdf. Er det noe spesielet vi skal jobbe med, så følger deg med arbeidsark du kan laste ned. Du får en arbeidsbok og du får tilgang til mange forskjellige lister for planlegging, målsetting, uker og mer til. Noen ganger så vil månedens tema være i form av en ryddechallenge hvor du blir utfordret til å ta et tak sammen med oss i gruppa.


I egen, lukket facebookgruppe har vi livesendinger og møtes ved behov. Livesendinger er enten rene inspirasjonssendinger, spørsmål og svar-sending, eller intervju med en ekspert innen månedens tema. 

Sikre deg julegaveprisen før den forsvinner!

Bruk tiden frem til nytt år til å bli klar mentalt for endringer i 2021. 

Klikk knappen, registrer deg og du er i gang på 1-2-3.

Bjørg Anita

I 2017 så Ryddemagi dagens lys, men ryddereisa mi startet lenge før det. Allerede som liten så likte jeg å organisere rommet mitt så det skulle være funksjonelt OG fint. I voksen alder opplevde jeg en hverdag med mye stress og følelse av at hverdagsgleden var blitt borte. Jeg ble mamma og den lille kontrollen jeg hadde klamra meg til, den forsvant. 


Det verste var at de rundt meg så på meg som ei som hadde god oversikt og kontroll, og samtidig så var det bare kaos og tåke inne i meg.


Uansett hva jeg gjorde så ble det ikke bra nok, følte jeg. Jeg endte opp som en dårlig versjon av meg selv, en versjon jeg ikke lenger likte å være sammen med. Jeg måtte finne igjen både hverdagsgleden og den jeg ville være. 


Den fant jeg igjen når jeg begynte å rydde opp hjemme. Ikke rydde som å sette ting på plass, men å skrelle vekk alt jeg ikke hadde behov for mer. Fjerne vekten fra alle gjenstander som holdt meg nede, slippe luft inn i skap og skuffer, rydde plass til mer meg i hverdagene. 


Litt etter litt så kunne jeg igjen puste godt ned i magen og kjenne at alt ville bli bra. Ryddereisa var starta og for hvert skritt jeg tok så kom jeg nærmere det livet jeg ville leve. Hjemmet mitt gikk fra å være en oppbevaringsplass til det hjemmet som jeg trengte for å finne ro og lade opp.