• You are here:
  • Home »

Ryddemagi sin visjon

Min visjon er å hjelpe mennesker med å finne inspirasjon og energi til å gjennømføre det som trengs for å få hjemmet de drømmer om.

Ryddemagi gir deg kraften til å skape et hjem i harmoni

Ryddemagi hjelper deg å skape harmoni i hjemmet ditt

Orden gir harmoni

Lei av rot og aldri finne noen ting?

Er du lei av å lete etter ting som du vet du har et eller annet sted? Men hvor er den! Etter å ha leita gjennom skuff nummer 5, så har du bare har lyst til å hyle ut i frustrasjon.

Eller du har kjeftet på barna en morgen fordi du ikke finner støvlene til minstejenta. Nå er det 10 minutter til dere skulle ha vært i barnehagen. Resten av dagen går du med en klump av dårlig samvittighet i magen. Tenker at nå, nå skal det skikkelig ryddes og lages system slik dette ikke skjer flere ganger. Alt skal ha sin faste plass, og jeg kan være en mamma med full oversikt. I alle fall ikke ei som stresser og forsurer morgenen, fordi vi ikke finner det vi trenger.

Burde, skulle, kunne – men orker ikke….

Kanskje tenker du oppgitt over at du burde ha ordna roterommet slik at du hadde fått det kontoret du vil ha. Eller få hobbyrommet du har drømt om i mange år, men akkurat nå fungerer spisebordet som hobbyrom. Kanskje et nydelig gjesterom som er klart for gjester til enhver tid, og ikke fordi du har rydda som en helt i 3 timer. 

Drømmer du om en strøken stue med ro og harmoni…. Og så kjenner du at energien forsvinner bare ved tanken på å sette i gang, for det er så himla mye å rydde opp i.

Tenker du oppgitt hver gang du åpner klesskapet at du ikke har noe å ha på deg? Du finner ikke den fine toppen du kjøpte sist høst på salg. Den skal jo være der et sted. Klesskapet er fullt av klær, men du ser egentlig ingenting.

For ja, det krever innsats å få ryddet opp, men det du får igjen ved å få det gjort – er tusen ganger mer enn innsatsen som kreves. 

Vet du hva…….

Du er ikke alene der ute, og det er faktisk ikke så mye som skal til for å få det bedre i hjemmet ditt. Ryddemagi har jeg startet for det beste jeg vet er å gi deg og andre kraften du trenger til å skape harmoni i hjemmet ditt.

Ryddemagi = gir deg kraften du trenger for å endre hjemmet ditt fra kaos til orden.

Resultatet er en harmonisk følelse i ditt hjem.

 

 

Vis knapper
Skjul deleknapper